perjantai 27. tammikuuta 2012

Sitruunainen pinaattiricottapasta

Tämä resepti on taas omituinen kooste aiemmin nähtyä reseptiä, omia fiiliksiä ja kaapin antimia. Jossain siis törmäsin pinaattipastaan, en enää löytänyt reseptiä, joten muokkasin siitä omani ja sovelsin sen jääkaapin tarjonnan mukaiseksi. Tuli loistohyvää, joten variaatioita tästä on varmasti luvassa ;)

SITRUUNAINEN PINAATTIRICOTTAPASTA

500g spaghettia
öljyä
merisuolaa
sitruuna

150-200g tuore pinaattia
reilusti tuoretta rucolaa
2 kynttä valkosipulia
250g ricottaa
1-2 rkl hunajaa
valkopippuria
muskottipähkinää
hyvää pecorinoa (parmesan käy myös)

Keitä iso kattila vettä, laita spaghetti kiehumaan. Kuullota sillä aikaa pieneksi silputtua valkosipulia pannulla öljyssä, lisää pinaatti ja rucola, paista hetki. Lisää joukkoon ricotta, hunaja ja mausteet. Kun spaghetti on kypsä, kaada vesi pois, lorauta sekaan reilusti öljyä ja purista sitruunan mehu joukkoon. Sekoittele kastikkeen kanssa sekaisin, anna makustua hetki ja raasta pinnalle hyvää pecorinoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...