tiistai 17. tammikuuta 2012

Jauhelihaporkkanakeitto

Pakkaspäivinä tarvitsee jotain lämmintä. Tämä keitto on vanha suosikkini, jonka olin täysin unohtanut, onneksi sain siitä muistutuksen ;) Parasta tässäkin on se, että reseptiä voi varioida mielen mukaan tulisemmaksi, mausteisemmaksi tai vaikka kermaiseksi.

JAUHELIHAPORKKANAKEITTO

400g jauhelihaa
2-3 porkkanaa karkeaksi raastettuna
1 prk yrtti- tai valkosipulimaustettua tomaattimurskaa (näissä on eroja, pirkan on musta parhaita)
1 liha- tai kasvisliemikuutio
sipuli
valkosipulia
suolaa
mustapippuria
chili explotionia
tuoreita yrttejä (oregano, timjami, basilika)

Kuullota sipuli kattilassa, lisää jauheliha, paista kypsäksi. Lisää tomaattimurska, liemikuutio ja vähän vettä. Lisää joukkoon karkeaksi raastettu porkkana, anna porista 10-20 min. Mausta yrteillä, suolalla ja pippurilla.

1 kommentti:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...