lauantai 7. tammikuuta 2012

Paprikajuustosalaatti

Tämä resepti tuli ihan lennosta uudenvuoden tapasbuffaa valmistaessa. Hain useissa tapaspöydissä maistamani öljyisen paprikasalaatin fiilistä ja voin sanoa, että ihan tyytyväinen olin tulokseen. Salaatti toimii yhtä lailla fetan kuin vaikkapa vuodenjuuston kanssa.

PAPRIKAJUUSTOSALAATTI

paprikoita
sipulia
öljyä
fetaa
yrttejä
mustapippuria
hunajaa

Pese paprikat ja pilko puoliksi, poista siemenkodat. Laita paprikat 200 asteiseen uuniin kuperapuoli ylöspäin ja paahda niitä siellä, että saavat kunnolla väriä pintaan (saa melkein palaa). Laita paprikat muovipussiin reiluksi kymmeneksi minuutiksi ja sen jälkeen ota kuoret niistä pois ja pilko paloiksi. Paista pannulla erilaisia sipuleita (shalotti, puna, kelta). Laita kulhoon paprikapalat, sipulit, fetapalat, reilusti öljyä ja mieleiset mausteet. Anna makustua hetki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...