Mulla on jo täällä blogissa ties kuinka monta versiota lihapullista, mutta tässä taas yksi, joka tuli testattua uudenvuoden tapasbuffassa. Näistä tuli ihania, ja mikä parasta, kastike oli just täydellinen tapaspöytään.
YRTTISET LIHAPULLAT TOMAATTIKASTIKKEESSA
jauhelihaa
kananmuna
korppujauhoja
valkosipulia
tuoretta oreganoa
tuoretta basilikaa
kuivattuja yrttejä
mustapippuria
suolaa
paprikajauhetta
valkosipulilla maustettua tomaattimurskaa
Sekoita korppujauho, mausteet ja kananmuna, anna turvota hetki. Sekoita joukkoon jauheliha, pyörittele pullia. Paista pannulla sipulia ja valkosipulia, lisää joukkoon valkosipulilla maustettua tomaattimurskaa. Anna porista hetki, lisää varovasti lihapullat joukkoon ja anna hautua miedolla lämmöllä puolisen tuntia. Sekoittele aina välillä, varo etteivät pullat hajoa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti