lauantai 7. tammikuuta 2012
Ryppyperunat ja aioli
Ryppyperunat, papas arrugadas. Yksinkertainen, mutta ah niin loistava tapasherkku. Uudenvuodentapasbuffaan tehtiin lisäksi myös ihanaa aiolia, aivan täydellinen combo.
RYPPYPERUNAT
puikulaisia suht pieniä perunoita hyvin pestynä
paljon merisuolaa
Laita hyvin pestyt perunat kylmään veteen kattilaan, lisää reilusti karkeaa merisuolaa (mä laitoin reiluun kiloon perunoita 7-8 rkl suolaa), laita perunat kiehumaan. Keitä kypsiksi, kaada valtaosa vedestä pois, jätä noin desi kattilan pohjalle ja anna perunoiden muhia liedellä niin kauan, että loput vedestä on haihtunut (kannattaa sekoitella perunoita välillä).
AIOLI
majoneesia
valkosipulia
lime- tai sitruunamehua
chili explotionia
Sekoittele aineet, anna maustua jääkaapissa hetki.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti