keskiviikko 4. tammikuuta 2012
Juustokumina-korianteri-valkosipuli kanavartaat
Tämä hätäinen kuva ei tee lainkaan oikeutta näille ihanille kanavartaille. Tai itse asiassa vartaista ei oikein voi puhua, kun tikut lähti kesken paiston, mutta ajatuksellisesti vartaita oltiin tekemässä. Nämä olivat siis osa meidän uudenvuoden tapasbuffaa, mutta toimivat varmasti kesän grilliherkkunakin.
PINCHITOS DE POLLO / KANAVARTAAT
3 broikkurintafilettä
1tl murskattuja juustokuminan siemeniä
1tl murskattuja korianterin siemeniä
3 valkosipulin kynttä suikaleina
oliiviöljyä
merisuolaa
mustapippuria
2 limeä lohkoina
Jauha mausteet morttelissa, sekoita kaikki aineet keskenään isossa kulhossa. Leikkaa rintafileet pystysuunnassa suht ohuiksi siivuiksi ja laita kulhoon marinoitumaan. Sekoittele hyvin ja anna marinoitua jääkaapissa useampi tunti, vaikka yön yli. Pujottele marinoidut kanapalat varrastikkuihin ja paista. Tarjoile limesiivujen kera.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti