perjantai 14. elokuuta 2009

Fetapastapannu

Pää lyö tyhjää ja kaikilla kamala nälkä. Aika tuttu tilanne. Silloin, kun kukaan ei jaksa rehkiä ruuan eteen kummemmin, toimii tämä Anna-Leena Härkösen fetapastapannu. Resepti löytyy kirjasta Sopan syvin olemus, jossa on myös monia muita kokeilemisen arvoisia reseptejä.

FETAPASTAPANNU

3 dl kuviopastaa
250-300 g jauhelihaa
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 tl oreganoa
½ tl mustapippuria
1 dl persiljaa
1 paprika
200 g fetajuustoa

Keitä pasta ja valuta se. Ruskista sipulit ja suikaloitu paprika, lisää pannulle jauheliha ja jatka paistamista kunnes kaikki ainekset ovat kypsiä. Mausta ja lisää hienonnettu persilja ja kuutioitu feta. Sekoita varovasti ja hauduta korkeintaan viisi minuuttia, juuston ei ole tarkoitus sulaa velliksi. Kauho pastan päälle ja sekoita mössöksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...