perjantai 7. elokuuta 2009
Kukkakaalipasta
Huomasin juuri, että meillä syödään nykyisin tosi harvoin pastaa. Aiemmin väsäsin aina jonkun pikapastavirityksen, mutta nykyisin pastaa on lautasella ehkä kerran kuukaudessa, harvemminkin. Siksi kai suosikkipastareseptitkin ovat unohtuneet. Nyt kaivoin esiin vanhan Hesarin Ruokatorstaista muokkaamani kukkakaalipastan ohjeen, tätä herkkua nautittiin meillä aiemmin tosi tiiviisti. Ja täytyy sanoa, että sen verran hyvää kukkispastasta tuli, että tämä tekee paluun meidän arkiruokiin.
KUKKAKAALIPASTA
tricolorisimpukkapastaa
kukkakaalia
kastike:
2 paahtoleipää
2 valkosipulinkynttä
2 dl ruokakermaa
1 dl suolapähkinöitä
muskottipähkinää
mustapippuria
Keitä pasta ja kukkis samassa kattilassa kypsiksi. Pilko paahtoleipä ja valkosipulit kulhoon, lisää muut aiheet ja soseuta kastike sauvasekoittimella paksuksi tahnaksi. Kaada kastike kukkakaalien ja pastan joukkoon, sekoita. Nauti vastaraastetun parmesanin kanssa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
kukkakaali on parhautta. pitääkin kokeilla tätä reseptiä joku päivä kun ehtii :)
VastaaPoistaMäkin muistan joskus tätä tehneeni, resepti tosin oli päässyt unohtumaan. Kiitos, tää on hyvää!
VastaaPoista