perjantai 7. elokuuta 2009

Kukkakaalipasta


Huomasin juuri, että meillä syödään nykyisin tosi harvoin pastaa. Aiemmin väsäsin aina jonkun pikapastavirityksen, mutta nykyisin pastaa on lautasella ehkä kerran kuukaudessa, harvemminkin. Siksi kai suosikkipastareseptitkin ovat unohtuneet. Nyt kaivoin esiin vanhan Hesarin Ruokatorstaista muokkaamani kukkakaalipastan ohjeen, tätä herkkua nautittiin meillä aiemmin tosi tiiviisti. Ja täytyy sanoa, että sen verran hyvää kukkispastasta tuli, että tämä tekee paluun meidän arkiruokiin.

KUKKAKAALIPASTA

tricolorisimpukkapastaa
kukkakaalia

kastike:
2 paahtoleipää
2 valkosipulinkynttä
2 dl ruokakermaa
1 dl suolapähkinöitä
muskottipähkinää
mustapippuria

Keitä pasta ja kukkis samassa kattilassa kypsiksi. Pilko paahtoleipä ja valkosipulit kulhoon, lisää muut aiheet ja soseuta kastike sauvasekoittimella paksuksi tahnaksi. Kaada kastike kukkakaalien ja pastan joukkoon, sekoita. Nauti vastaraastetun parmesanin kanssa.

2 kommenttia:

  1. kukkakaali on parhautta. pitääkin kokeilla tätä reseptiä joku päivä kun ehtii :)

    VastaaPoista
  2. Mäkin muistan joskus tätä tehneeni, resepti tosin oli päässyt unohtumaan. Kiitos, tää on hyvää!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...