torstai 27. elokuuta 2009

Kanapasta

Kanapasta on mun vakioruoka, jota on helppo varioida aina kaapin antimien mukaan, vaikka perusrakenne on aina sama. Olennaisinta pastassa on Rajahin currytahna, jolla pastan lisäksi maustan ja marinoin peruspaistokanat, kanakeiton, kasviscurryt, jne. Se antaa hyvän pehmeän mausteisen maun eikä juuri muuta maustamista tarvitse. Ja turha kai on sanoakaan, että tämäkin on superhelppoa ja nopeaa ruokaa, siis täydellistä tähän rytmiähakevaan arkeen.

KANAPASTA

kastikerunko:
marinoimattomia kananfileitä
sipulia
Rajahin currytahnaa
ruokakermaa

lisäksi sekaan sopii esim.:
maustetut tuorejuustot
feta
paprika
ananas
kesäkurpitsa
sokeriherneet
vuohenjuusto
aurinkokuivatut tomaatit
oliivit

Kuumenna ruokalusikallinen currytahnaa öljyssä pannulla, lisää kanapalat ja sipuli, paista ne. Tässä vaiheessa sekaan voi heittää paprikat, kesäkurpitsat tai muut paistamista kaipaavat. Lisää ruokakerma ja mausta tarvittaessa vielä currytahnalla, pippurilla ja suolalla. Loppuvaiheessa mukaan voi heittää fetaa, vuohenjuustoa tai tuorejuustoa. Tarjoile pastan ja vastaraastetun parmesanin kanssa.

2 kommenttia:

  1. Näyttää tosi herkulliselta :P

    VastaaPoista
  2. Kiitos, pasta oli tosi herkullista! Ja simppeliä tehdä, toi currytahna on kyllä aarre ;)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...