maanantai 10. elokuuta 2009

Rapuvartaat


Viikonloppuna tein herkullisia rapuvartaita, niin herkullisia, että kuvan ottaminen unohtui. Ostin siis pakasteena myytäviä tiikerirapuja, sulatin ne ohjeen mukaan ja sitten marinoin kahdella eri marinadilla pari tuntia. Lopuksi pujottelin marinoidut ravut vartaisiin ja grillasin pari minuuttia / puoli. Tuli aivan mielettömän hyviä, teen varmasti niitä pian uudestaan, josko sitten saisin kuvankin otettua. (kuvat lisätty myöhemmin ;))


LIME-KORIANTERIMARINADI

limen kuorta raastettuna
öljyä
korianteria
chilirouhetta

VALKOSIPULI-CHILIMARINADI

valkosipulia
chiliä
öljyä

2 kommenttia:

  1. Oi, kuulostaapas vartaat herkullisilta. Hyvä idea, täytyy kokeilla!

    VastaaPoista
  2. Kannattaa kokeilla! Tarkoitus olisi viikonloppuna grillata rapuvartaita uudemman kerran, josko nyt muistaisin ottaa kuvatkin ;)

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...