maanantai 10. elokuuta 2009
Rapuvartaat
Viikonloppuna tein herkullisia rapuvartaita, niin herkullisia, että kuvan ottaminen unohtui. Ostin siis pakasteena myytäviä tiikerirapuja, sulatin ne ohjeen mukaan ja sitten marinoin kahdella eri marinadilla pari tuntia. Lopuksi pujottelin marinoidut ravut vartaisiin ja grillasin pari minuuttia / puoli. Tuli aivan mielettömän hyviä, teen varmasti niitä pian uudestaan, josko sitten saisin kuvankin otettua. (kuvat lisätty myöhemmin ;))
LIME-KORIANTERIMARINADI
limen kuorta raastettuna
öljyä
korianteria
chilirouhetta
VALKOSIPULI-CHILIMARINADI
valkosipulia
chiliä
öljyä
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Oi, kuulostaapas vartaat herkullisilta. Hyvä idea, täytyy kokeilla!
VastaaPoistaKannattaa kokeilla! Tarkoitus olisi viikonloppuna grillata rapuvartaita uudemman kerran, josko nyt muistaisin ottaa kuvatkin ;)
VastaaPoista