sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Parmesanmunakas

Hyvä päivä on tehty hyvästä aamiaisesta. Eilen loppui koulu ja poikasilla alkoi pitkän pitkä kesäloma ja kesäloman ensimmäistä päivää juhlistettiin herkkuaamiaisella. Se koostui mangosmoothiesta, turkkijugusta ja tuoreista mansikoista, hillovoileivästä ja ihanasta parmesanmunakkaasta. Hyvää huomenta!

PARMESANMUNAKAS

3 kananmunaa
1 rkl maitoa
suolaa
valkopippuria
hyvää parmesania raastettuna
basilikaa

Vatkaa munat ja maito sekaisin, mausta suolalla ja valkopippurilla. Paista munakas keskilämmöllä. Raasta reilusti hyvää parmesania munakkaan päälle, silppua reilusti basilikaa. Käännä kaksin kerroin, nauti!

2 kommenttia:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...