keskiviikko 7. lokakuuta 2009

Ruokakuvauksissa

Minua pyydettiin poikien kanssa laittamaan ruokaa Meidän Perhe -lehden juttuun. Muutama kuukausi sitten meillä olikin ruokakuvaukset ja voi itku miten kauniita kuvia Lukumaan Jaakko sai loihdittua siitä hösellyksestä. Tässä muutamia otoksia, lisää löytyy tänään ilmestyneestä Meidän Perheestä.


Kuten kuvista näkyy, ruokalista oli Aasiaan suuntaava, tein alla olevaa inkiväärikalaa, lihapullakeittoa ja cashewpäkinäkanaa. Lisäksi Luukas teki jälkkäriksi ihanan smoothien, kuva ja resepti alimpana.


9 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Kiva nähdä kohta lehti.

    VastaaPoista
  2. Kiva lehtijuttu blogistasi ja perheestäsi! Sen innoittamana tulin tutustumaan ensimmäistä kertaa blogiisi ja nyt lähden syventymään resepteihin! Kuvat tosiaan oli kauniita!

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommenteista ja tervetuloa Taru blogin lukijaksi! Itse en ole vielä lehteä nähnyt muuta kuin taittovaiheessa, mutta kiva kuulla, että juttu oli mukava. Ja kuvat tosiaan oli ihania, kumma miten meidän sotkuisesta keittiöstä, riehuvista pojista ja mun hätäisistä kokkailuista sai niin ihania otoksia ;)

    VastaaPoista
  4. Innostuin lehtijutusta niin, että piti jo eilen kokeilla cashewpähkinäkanaa ja tänään syötiin lounaaksi vietnamilaista lihapullakeittoa. Herkkua molemmat, joten kiitos resepteistä! Blogia tulen jatkossa seuraamaan ja odotan innolla uusia reseptejä :)

    VastaaPoista
  5. Minutes, onpa hauskaa kuulla, että juttu innosti kokeilemaan ruokia! Ja hauskaa, että kokailut onnistuivat, toivottavasti jatkossakin löydät täältä maistuvia reseptejä.

    VastaaPoista
  6. Mie kanssa bongasin blogisi lemppari lehdestäni, ja hyvältä näyttää täälläkin! Tosi ihania ja herkullisia ja tasokkaita kuvia täällä, ihanhan tässä nälkä tulee! :)

    VastaaPoista
  7. Hauskaa Kati, että päädyit blogiini, toivottavasti löydät täältä mieluisia reseptejä!

    VastaaPoista
  8. Juu, lehti kolahti laatikkoon viikolla ja aivan pakko oli heti testata tuota cashwepähkinä kanaa - ajattelin että jos löytyy toinenkin ihminen joka voisi elää pelkällä thai-ruualla niin tuon on pakko olla hyvää. Ja todellakin, aivan mahtava ohje ja ihan mielettömän hyvää!! Osterikastikkeen korvasin makealla soijakastikkeella, koska täällä ei missään kaupassa tuota löytynyt.Korianterit jätettiin myös pois, mutta aivan ihanaa ruokaa näinkin. Ensi kerralla laitan vähän enemmän chiliä joukkoon ;)
    Kiitos - ja minä myös käyn jatkossakin kurkkimassa uusia thai-ohjeita, siinä sivussa myös muitakin.

    VastaaPoista
  9. Kiitos anonyymille kommentista, hauskaa, että sait versioitua maistuvan cashewpähkinäkanan! Lisää thaikkuohjeita on luvassa, mulla kun on kamala kaukokaipuu ja kun matkalle ei ole mahdollisuus lähteä, niin kunnon thaikku auttaa edes hiukan asiaan ;)

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...