Sataa ja on harmaata, väsyttää ja palelee. Kun marraskuun näyttää surkeinpia puoliaan, on pakko suojautua kurjuutta vastaan hyvällä ruualla. Tein tänään pesueen lämmikkeeksi kolean päivän kanapataa.
4 broilerin rintafilettä
10-15 pientä perunaa
2 sipulia
5 valkosipulinkynttä
2 tölkkiä tomaattimurskaa
6 dl kanalientiä
persiljaa / korianteria
½ sitruunaa
mustapippuria
suolaa
Paloittele kana ja paista pannulla. Lisää paloitellut perunat, sipulit, valkosipulit ja paista hetki. Kaada sekaan tomaattimurska ja kanaliemi, anna porista vähintään puoli tuntia. Kun perunat ovat kypsiä, mausta persiljalla tai korianterilla, sitruunalla (puolet puristin mehuksi sekaan, puolet paloina), pippurilla ja suolalla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti