Mä en oo kakkumestari tai leipoja ylipäätään, liian tarkka mittailu ei sovi mulle. Kiitos siis Alppilan kuningattarelle, joka muistutti pavlovan olemassaolosta ja taikoi kuvan herkun juhannuspöytäämme. Pavlova on just sopiva mulle, ei tarvi mittailla ja säätää, kaikki hoituu nopeasti ja maistuu ihanalta. Ja nyt loma-aikaan parasta tietty on, että pavlovan voi rakennella kahvipöytään vaikka mökkiolosuhteissa.
PAVLOVA
mansikoita
mustikoita
vadelmia
passionhedelmää
aprikoosia
marenkilevyjä
vispikermaa
vaniljarahkaa
Pilko tuoreet hedelmät ja marjat sopiviksi paloiksi. Vispaa kerma ja sekoita se vaniljarahkan joukkoon. Kokoa pavlova marenkilevy-vispiseos-hedelmät+marjat -tekniikalla.
Näyttää ihanalta!
VastaaPoistaVeera, toi oli tosi herkkua. Ja nopeeta, mikä näillä säillä on enemmän kuin jees ;) Versioita varmaan voi olla vaikka minkälaisia, mutta joku kirpeämpi hedelmä/marja kannattaa olla mukana.
VastaaPoistaAivan ihanaa, kiitos!
VastaaPoista