tiistai 31. heinäkuuta 2012

Bataatti-vuohenjuustotornit

Grillissä on tänä kesänä kypsynyt kaikenlaisia herkkuja, tässä yksi ehdottomista suosikeistani. Bataatti toimii yksittäinkin grillattuna, mutta yhdistettynä ikuisuussuosikkiini vuohenjuustoon, se on ihan ykkösherkkua.

BATAATTI-VUOHENJUUSTOTORNIT

bataattia
vuohenjuustoa
oliiviöljyä
merisuolaa

Kuori bataatti ja leikkaa noin sentin paksuisiksi siivuiksi. Sivele oliiviöljyllä ja anna paistua grillin parilalla kunnolla kypsäksi (niin että on suht pehmeää). Mausta bataatti merisuolalla. Leikkaa vuohenjuusto kiekoiksi ja pinoa torneiksi kypsien bataattien kanssa.

5 kommenttia:

  1. Pakko kokeilla, taitaa olla just mun juttu!

    VastaaPoista
  2. Tätä on kyllä pakko kokeilla, nam!

    VastaaPoista
  3. Interesting! Miten kauan suunnilleen bataatti kypsyy? Olis hyvä ennakkotieto, jotta metrin mittaiset syöjät eivät ehdi ihan nälkäraivarin valtaan!

    VastaaPoista
  4. ihan hienoja mut varmaan aika vaikea syödä?

    VastaaPoista
  5. Kati, bataatit kypsyy grillistä ja siivun paksuudesta riippuen kymmenisen minuuttia.

    Ja Abe, mäkin luulin, että noita olisi vaikea syödä, mutta kun bataatti on tarpeeksi kypsää (eli pehmeää) eikä torni ole liian korkea (viisi kerrosta aika maksimi), oli noi helppo leikata ja syödä.

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...