Grillissä on tänä kesänä kypsynyt kaikenlaisia herkkuja, tässä yksi ehdottomista suosikeistani. Bataatti toimii yksittäinkin grillattuna, mutta yhdistettynä ikuisuussuosikkiini vuohenjuustoon, se on ihan ykkösherkkua.
BATAATTI-VUOHENJUUSTOTORNIT
bataattia
vuohenjuustoa
oliiviöljyä
merisuolaa
Kuori bataatti ja leikkaa noin sentin paksuisiksi siivuiksi. Sivele oliiviöljyllä ja anna paistua grillin parilalla kunnolla kypsäksi (niin että on suht pehmeää). Mausta bataatti merisuolalla. Leikkaa vuohenjuusto kiekoiksi ja pinoa torneiksi kypsien bataattien kanssa.
Pakko kokeilla, taitaa olla just mun juttu!
VastaaPoistaTätä on kyllä pakko kokeilla, nam!
VastaaPoistaInteresting! Miten kauan suunnilleen bataatti kypsyy? Olis hyvä ennakkotieto, jotta metrin mittaiset syöjät eivät ehdi ihan nälkäraivarin valtaan!
VastaaPoistaihan hienoja mut varmaan aika vaikea syödä?
VastaaPoistaKati, bataatit kypsyy grillistä ja siivun paksuudesta riippuen kymmenisen minuuttia.
VastaaPoistaJa Abe, mäkin luulin, että noita olisi vaikea syödä, mutta kun bataatti on tarpeeksi kypsää (eli pehmeää) eikä torni ole liian korkea (viisi kerrosta aika maksimi), oli noi helppo leikata ja syödä.