keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Minttuinen couscoussalaatti



Vaikka tää ikuisuustalvi ei tunnu loppuvan ikinä, mieli on jo keväässä ja kesässä. Talviset padat ja kastikkeet tuntuu jäävän unholaan ja makunystyrät huutaa raikkautta ja erityisesti yrttejä. Tein tätä couscoussalaattia ystävilleni naistenpäiväjuhlien tarjoulupöytään ja se oli herkkua vielä juhlien jälkeisenäkin päivänä. Olennaista tässä on löytää hyvää minttua, peruskaupan mauttomat mintut ei nyt toimi, vaan vaaditaan enemmän makua. Itse hain omani Vii Voanista, mutta isommissa kaupoissa on myös tarjolla vahvaa minttua.





MINTTUINEN CUOSCOUSSALAATTI

2dl kasvislientä
2dl couscousia
punasipulia
kirsikkatomaatteja
kurkkua
hyvää fetaa
tuoretta lehtipersijaa / korianteria
tuoretta minttua (paljon)
basilikaa
limemehua
hyvää oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria

Keitä kasvisliemi, sekoita joukkoon couscous, kiehauta, siirrä pois liedeltä ja anna hautua kannen alla kymmenisen minuuttia. Pilko sipulit, tomaatit, kurkut, murustele feta ja revi joukkoon yrtit. Sekoita jäähtynyt couscous salaattiainesten joukkoon, mausta limemehulla, öljyllä, suolalla ja mustapippurilla.

1 kommentti:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...