maanantai 1. huhtikuuta 2013

Jännittävää, mutta niin ihanaa


Viime viikkoina on tapahtunut paljon kaikenlaista. Kaikenlaista suurta ja elämää mullistavaa. Pitkän harkinnan jälkeen irtisanouduin vakituisesta palkkaduunistani ja päätin hypätä tuntemattomaan, ryhtyä yrittäjäksi. Syitä päätökseen oli monia, eniten ehkä painoi halu tehdä omaa, mahdollisuus vaikuttaa omaan työrytmiin ja tahto seurata omia intohimoja. Päätös vaati kuitenkin huiman määrän rohkeutta, yrittäjän epävarma arki yhdistettynä isoon asuntolainaan ja yksinhuoltajuuteen kun ei ole maailman helpoin combo. Mutta tein silti päätöksen ja kurkkua kuristavasta jännityksestä huolimatta olen onnellinen siitä. Tästä päivästä lähtien olen siis vapaa taitelija, oman elämäni herra. Huh.

Vaikka suurimman työn tämän päätöksen osalta tein itse, oli ystävieni ja perheeni tuki kullan arvoista. Sain rakkaalta ystävältäni Satulta rohkeuslahjaksi ihanan just breathe - korun, joka on Ihollasi-koruvalikoimasta.Aivan ihana. Kuten kaikki muukin saamani kannustus, olen välillä ollut sydäntäpakahduttavassa onnentunteessa kaikkien ihanista ja rohkaisevista sanoista. Kiitos niistä kaikille. Ja erityiskiitos rakkaille vanhemmilleni, jotka jaksavat kannustaa ja elää mukana, vaikka aina ei se helppoa olekaan. Ihana äitini kutoi uuden elämän lahjaksi minulle shaalin, sen lämmössä on hyvä olla.


Tänään aprillipäivän kunniaksi on siis uuden elämäni ensimmäinen päivä. Oma sisällöntuotantoon keskittyvä yritykseni on rekisteröity ja toimintavalmis. Lisäksi paperit Blogirinki Median osalta on allekirjoitettu, tästä päivästä lähtien olen siinä mukana osakkaana. Ja tietysti Lauran Tähti on mukana blogivalikoimassa. Aurinko paistaa, uudet kuviot odottaa. Jännittävää, mutta niiin ihanaa.
4 kommenttia:

  1. Tsemppiä uuden alkuun! Rohkeista päätöksistä syntyvät parhaat jutut.

    VastaaPoista
  2. Onnenpotkuja Laura! Itsekin käyn parhaillaan yrittäjäkurssia ja kerään rohkeutta. Odotan innolla tuota samaa olotilaa :)

    VastaaPoista
  3. Todella rohkea teko! Toivotan kovasti onnea uudella uralla!:)

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...