keskiviikko 29. elokuuta 2012

Kanttarelli-pekonipasta

Kanttarellit on ihan parhautta, samoin mun äiti, joka pitää mut kanttarelleissa. Tosin tämän kyseisen pastan kanttarellit on peräisin mun duunifrendin mökiltä, jossa pysähdyttiin ohikulkumatkalla. Yleensä syön kanttarellit ihan vaan pannulla paistettuna tai kermakastikkeessa (kastikkeen jämät voi hyödyntää esim. brushettojen päällä, superherkkua), mutta nyt piti saada lohtu- ja voimaruokaa, joten sienet sai seurakseen reilusti pekonia ja kermaa. Täydellistä kirpeään syyspäivään.

KANTTARELLI-PEKONIPASTA

sipuli
pekonia
kanttarelleja
kermaa
mustapippuria
suolaa
pastaa
hyvää parmesania / pecorinoa

Paista sipuli ja pekoni pannussa, lisää paloitellut sienet, paista hetki (sen aikaa, että enin neste on haihtunut). Lisää kerma, anna porista muutama minuutti, sekoita keitetyn pastan joukkoon ja nauti.

3 kommenttia:

  1. Kantarelli-pekonipasta on IHANAA. Jotenkin tosi kiva yhdistelmä :)

    VastaaPoista
  2. kuulostaa ihanalta, pitää kokeilla!

    VastaaPoista
  3. Joo, tää on ihana yhdistelmä. Ja Linda, kannattaa ehdottomasti kokeilla, ihan parhautta.

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...