Kanttarellit on ihan parhautta, samoin mun äiti, joka pitää mut kanttarelleissa. Tosin tämän kyseisen pastan kanttarellit on peräisin mun duunifrendin mökiltä, jossa pysähdyttiin ohikulkumatkalla. Yleensä syön kanttarellit ihan vaan pannulla paistettuna tai kermakastikkeessa (kastikkeen jämät voi hyödyntää esim. brushettojen päällä, superherkkua), mutta nyt piti saada lohtu- ja voimaruokaa, joten sienet sai seurakseen reilusti pekonia ja kermaa. Täydellistä kirpeään syyspäivään.
KANTTARELLI-PEKONIPASTA
sipuli
pekonia
kanttarelleja
kermaa
mustapippuria
suolaa
pastaa
hyvää parmesania / pecorinoa
Paista sipuli ja pekoni pannussa, lisää paloitellut sienet, paista hetki (sen aikaa, että enin neste on haihtunut). Lisää kerma, anna porista muutama minuutti, sekoita keitetyn pastan joukkoon ja nauti.
Kantarelli-pekonipasta on IHANAA. Jotenkin tosi kiva yhdistelmä :)
VastaaPoistakuulostaa ihanalta, pitää kokeilla!
VastaaPoistaJoo, tää on ihana yhdistelmä. Ja Linda, kannattaa ehdottomasti kokeilla, ihan parhautta.
VastaaPoista