perjantai 13. maaliskuuta 2015

Pekonia vesihauteessa


Vähintään vitsikästä, että viime postauksessa juhlistettiin Meatless Mondayta ja nyt käristetään pekonia :) Mutta niin se vaan on, että pekoni kruunaa aamiaisen, varsinkin poikasten mielestä. Jo aikaa sitten poikien pekonidiggailusta tietävä ystäväni linkkasi mulle vinkkivideon, jossa pekonit paistettiin vesihauteessa. Staili vakuutti, joten pakkohan sitä oli kokeilla kotioloissakin.


Niin oudolta kun homma tuntuikin, niin täytyy myöntää, että se toimi. Pekonit siis kylmälle pannulle, liraus vettä päälle. Paistetaan kuumalla liedellä niin kauan kuin vettä riittää, käännetään kerran paistamisen aikana. Kun vesi on haihtunut, vähennetään lämpöä ja paistetaan pekoniin rapea pinta.

Pekonin kylkiäiseksi kokkasin tällä kertaa munakasta (sekaan pinaattia, paprikaa, kotijuustoa, tomaattia), mutta pekonihan toimii minkä kanssa tahansa :) Tähden aamiaistipsejä löydät lisää täältä.


2 kommenttia:

  1. Nam :) Maistuis pekoni kyllä aamupalaksi :) mukava blogi sinulla, täytyykin lukea edellisiä postauksia myös :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitti! Ja kyllä pekoni toimii aina aamuissa, ainakin perheen teinien mielestä :)

      Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...