sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

GrillikanasalaattiInstan puolelta joku on ehkä huomannutkin, että lomailin valtaosan helmikuusta Jamaikalla. Facebookissa lupailin alkuviikosta aiheesta postausta, mutta tässä jetlaaghuurussa siihen ei ole kyennyt. Kotiinpaluun jälkeinen aika on mennyt hiukan sumussa, pää elää vielä Karibian rytmissä ja arkeen adaptoituminen on tuntunut ihanan loman jälkeen todella haasteelliselta. Härmä, harmaus ja loska lyövät nyt päälle ja urakalla. 

Vaikka aikaerokoomainen olemus ei yhtään mihinkään järkevään nyt pystykään, niin syödä kuitenkin täytyy. Ja koska vireystila on mitä on, täytyy ruuan olla normaaliakin nopeampaa ja iisimpää. Tämä lennosta kasaan raavittu kanasalaatti on todellista pikaruokaa. Oi onni ja autuus kasariherkkunakin tunnettu kaupan grillikana :)

NOPEA GRILLIKANASALAATTI

erilaisia salaatteja
couscousia
avokadoa
kurkkua
hunajamelonia
pala grillikanaa
fetaa
korianteria
sitruunaöljyä

Keitä couscous, mausta suolalla ja sitruunaöljyllä, anna jäähtyä. Revi salaateista pohja, pilko päälle avokado, kurkku ja hunajameloni. Revi joukkoon vähän grillikanaa ja murustele fetaa. Lisää couscousit, mausta reilulla satsilla korianteria ja lorauta päälle sitruunalla maustettua öljyä. Nauti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...