SOIJABOLOGNESE
1 iso sipuli
2-3 pientä porkkanaa
2 dl tummaa soijarouhetta
2-4 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
500g paseerattua tomaattia / tomaattimurskaa
2 valkosipulinkynttä
1 tl paprikajauhetta
1 tl tabascoa
valkopippuria
tuoretta basilikaa
Laita pastavesi kiehumaan, keitä pasta ohjeen mukaan. Kuullota sipuli kasarissa, lisää pieniksi paloiteltu porkkana, paista hetki. Lisä vesi, paseerattu tomaatti / tomaattimurska, soijarouhe ja kasvisliemikuutio sekä mausteet. Anna porista miedolla lämmöllä kymmenisen minuuttia, lisää tarvittaessa vettä. Mausta tuoreella basilikalla ja tarjoile hyvän pastan kera.
Kiitos!
VastaaPoistaKaikkea löytyy kaapista ja näitä vinkkejä tarvitaan lisää :-)
Minna
Meillä on yleensä vastaava jauhelihasta, mutta hei miksi ei soijasta? Sitäkin on purkki kaapissa :)
VastaaPoistaJäänyt ehkä käyttämättä mauttomuutensa vuoksi, tuntuu etten millään saa sitä maistumaan kunnolla..
Minna, lisää arkiruokia on tulossa :)
VastaaPoistaJa La Petite Princesse, mäkin olin ihan noviisi soijan käytössä, mutta nyt oon ihastunut tuohon soijarouheeseen, se on niin iisiä, edullista, terveellistä ja tosiaan pussi säilyy ikuisuuden, joten on hyvä olla aina varalla arkikiireessä.