perjantai 23. elokuuta 2013
Coleslaw
Vaikka syksy yrittää tehdä tuloaan, niin vielä aurinko paistaa ja grilli pörisee kuumana. Makkaroiden, maissien ja lihakimpaleiden kupeeseen on helppo väsätä coleslaw-salaatti, jonka voi tehdä vaikka edellisenä päivänä jo valmiiksi. Coleslawta voi tehdä kerralla isommankin satsin, se säilyy jääkaapissa useampia päiviä.
COLESLAW
1 keskikokoinen kaali
2 isoa porkkanaa
11/2 dl majoneesia
1 dl ranskankermaa
2 tl omenaviinietikkaa
1 tl sokeria
1/2 tl suolaa
1 rkl dijon-sinappia
sitruunamehua
Kuori kaalin uloin kerros, raasta / suikaloi kaali mahdollisimman ohuiksi siivuiksi. Raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi. Sekoita majoneesi, ranskankerma, omenaviinietikka, sokeri, suola ja sinappi, purista sekaan vähän sitruunamehua. Sekoita kastike raasteen sekaan, anna maustua jääkaapissa useampi tunti.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti