tiistai 19. huhtikuuta 2011

TGB eli The Gorgeous Blogger


Oi mikä ihana aurinkoisen kevätpäivän yllätys odotti tomaattivuohenjuustokeiton kommenttiosiossa. Mahtavaa Inkiväärihillo-blogia pitävä Luumukka oli antanut minulle tunnustuksen, suuri kiitos siitä!! Tunnustuksen saajan tehtävä on vastata seuraaviin kysymyksiin ja antaa tunnustus eteenpäin viidelle blogille.

1. Koska aloitit blogin? Pitkän harkinnan jälkeen marraskuussa 2008. Ensimmäinen postaus on päivätty 9.11. isänpäivän jälkeisissä tunnelmissa, hieman haparoiden, mutta kovin innostuneena.

2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä se käsittelee? Kirjoitan ruuasta. Pääasiassa postaan reseptejä, mutta mukaan mahtuu vähän tunnelmia matkoiltakin ja pilkahduksia arjesta ja elämästä.

3. Mikä seikka tekee blogistasi erilaisen muihin bloigeihin nähden? Hmm.. en tiedä haenko erilaisuutta, blogini pointti on tuoda omanäköisiäni helppoja arkiruokia myös muiden tietoisuuteen. En jaksa pipertää, joten reseptit on hyvin iisejä ja nopeita, mutta toivottavasti maukkaita.

4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen? Rakastan ruuanlaittoa ja kirjoittamista sekä työskentelen verkkomedioiden parissa, joten blogi oli aika itsestään selvyys. Olen myös innokas ruokablogien lukija, niistä saa paljon hyviä vinkkejä ja inspiraatiota omaan ruuanlaittoon.

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi? Kaipaisin lisää visuaalista antia. Usein kuvaaminen jää vähemmälle ja itse bloginkin ulkoasua voisi hioa. Ehkä myös aktiivisuutta itseltäni kaipaisin lisää, hetkittäin elämän hektisyydessä postailut tuppaavat jäädä.

Annan tunnustuksen eteenpäin seuraaville ihanille blogeille:

Satumaa
Keittiö ja keittiö
Fab Food
Prinsessakeittiö
SoulFoods&Moods

Tunnustusta, ihanaa kevätaurinkoa, lopputyön valmistumista ja hyvää mieltä juhlistetaan tänään ihanilla gyrospitoilla ja Ben&Jerryllä. Aurinkoa, pupuset!

1 kommentti:

  1. Sinäpä nopeasti vastasit näihin kysymyksiin, mulla meni monta päivää :D olenkin lueskellut blogiasi jo hyvän aikaa, kivoja ohjeita!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...