tiistai 5. huhtikuuta 2011
Nachogratiini
Huhhuh.. Perjantaina oli illanvietto loistoseurassa pitkän kaavan mukaan ja lauantaina olo sen mukainen. Jotain hyvää ja epäterveellistä piti raapia kasaan ja päässä humisi vain tyhjää. Onneksi vierestä ihana keksi idean nachogratiinista ja pian uunissa muhikin jo superherkku, jonka valmistaminen ei ihmeitä tältä humisevalta päältä vaatinut.
NACHOGRATIINI
300g nachoja
400g jauhelihaa
1pss tacomaustetta
sipulia
pala paprikaa
2-3 tomaattia
liraus vettä
juustoraastetta
cheddaria
salaattia
tomaattia
creme fraichea
Paista sipulit ja jauheliha, lisää paloiteltu paprika ja tomaatti, sekoittele hetki. Lorauta joukkoon tilkka vettä ja lisää tacomauste, anna porista hetki. Kaada puolet nachoista voideltuun vuokaan, ripsuta vähän juustoraastetta, kaada jauhelihamössö, lisää loput nachot ja lopuksi kuorruta juustolla. Käytä 200 asteissa uunissa 5-10 minuuttia, nauti salaatin ja virkistävän juoman kera.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
En olekaan aikoihin nachoja kohden edes ajatellut, viimekokemus ei ylentänyt mieltä. Mutta nyt ehkä vähän tekee mieli.
VastaaPoistaAuts, kuulosti aika kamalalta.. Mut tää oli hyvä setti, tosin pitää kokeilla makuelämys uudestaan vähemmän tunkkaisessa olotilassa ;)
VastaaPoistaOi nam, maissilastut ja jauheliha käy hyvin yhteen :) tätäpä en olekaan vielä kokeillut!
VastaaPoistaLuumukka, kannattaa kokeilla, hyvää on ;)
VastaaPoista