lauantai 9. lokakuuta 2010
Rapusalaatti
Uudessa kodissani vierailee tiuhaan tahtiin ystäviä, joiden kanssa tulee nautittua ihania herkkuja. Ihan mahtavuutta. Tällä viikolla on nautittu pääasiassa tapaksia, ensin Itin ja sitten Essin kanssa; juustoja, oliiveja, ilmakuivattua kinkkua, melonia, raputahnaa, viininlehtikääryleitä,... semilaiskuutta, mutta oikein herkkua. Viime postauksessa kerroin Annalle tekemästäni fetapiiraasta, jota Marfa oli blogiini odotellut. Marfan vieraillessa kaivoin kaappien kätköistä mitä löysin ja tein rapusalaattia. Ravut marinoin suht samaan tapaan kuin aiemmin postaamat rapuvartaat. Supersimppeliä, mutta oikein hyvää.
RAPUSALAATTI
erilaisia salaatteja
rucolaa
basilikaa
avokadoa
viinirypäleitä
sitruuna-/limemehua
merisuolaa
marinadi:
öljyä
korianteria
valkosipulia
mustapippuria
suolaa
limemehua
Marinoi rapuja useampi tunti. Paista ravut nopeasti pannulla, kokoa salaatti ja nauti hyvässä seurassa. <3
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti