keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Mangomarinoitu pankokana


Hassua, miten omat suosikkireseptit tuppaa välillä unohtumaan. Superhelppo nuudelipohjainen thaisalaatti oli pitkään mun ykkösherkku, mutta jossain kohtaa se unohtui eikä sitä ole hetkeen tullut kokattua. Nyt viimein muistin sen ja kun ystäväni olivat tulossa kylään, niin päätin kaivaa reseptin naftaliinista. Thaisalaatin kupeeseen tein mangomarinoitua pankokanaa ja avokadodippiä (resepti tulossa myöhemmin), ihania makuja ja kaikki valmistui iisisti noin tunnissa. Siis superhelppoa ja hyvää, mikä sen parempaa!


MANGOMARINOITU PANKOKANA

paksuja kanan rintafileitä
kananmunia
vehnäjauhoja
suolaa
mustapippuria
pankojauhoja

marinadi:
2-3 rkl mangochutneya
chiliöljyä
1 rkl inkivääri-mangokastiketta (voi korvata raastamalla inkivääriä joukkoon)
limemehua

Leikkaa rintafileet pituussuunnassa viipaleiksi. Sekoita kulhossa mangochutney, chiliöljy, limemehu ja inkivääri-mangokastike, lisää joukkoon kanaviipaleet ja sekoittele hyvin. Anna marinoitua vähintään puolisen tuntia. Kaada lautaselle vehnäjauhoja, riko toiselle lautaselle muutama kananmuna ja sekoita niiden rakenne, kaada kolmannelle lautaselle pankojauhoja, rouhaise joukkoon hieman suolaa ja mustapippuria. Kieputtele kanaviipaleet ensin vehnäjauhoissa, sitten kananmunassa ja lopulta pankojauhoissa. Paista keskilämpöisellä pannulla kauniin ruskeiksi. Nauti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...