keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Avokado-vuohenjuustobruchetta


Avokadoa ei kai voi liikaa ylistää, se on terveellistä, helppoa ja nopeaa herkkua. Avokadopastan myötä se kotiutui myös monen muunkin keittiöön ja erilaisia avokadojuttuja leviää kokoajan sosiaalisessa mediassa. Mä tein avokadosta ja suosikistani vuohenjuustosta iisin tahnan bruschettojen päälle (idea tuli ystäväni Nanan tarjoamista ihanista bruschetoista), turha kai hehkuttaakaan että combo toimi. Kuvasta tuli kyllä ihan kamala ja balsamicosiirappikin siitä unohtui, mutta maku oli mainio!

AVOKADO-VUOHENJUUSTOBRUSCHETTA

maalaisleipää
avokado
100g vuohenjuustoa
pari kirsikkatomaattia
limemehua
mustapippuria
suolaa
oliiviöljyä
basilikaa
balsamietikkasiirappia

Muussaa avokado ja vuohenjuusto tahnaksi, pilko tomaatit ihan pieniksi kuutioiksi ja sekoita joukkoon. Mausta pippurilla, suolalla ja limemehulla, revi joukkoon hieman basilikaa. Paahda leipäviipaleet, sivele päälle oliiviöljyä ja nostele viipaleiden päälle kunnon keot avokado-vuohenjuustotahnaa. Koristele balsamietikkasiirapilla, nauti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...