perjantai 7. joulukuuta 2012

Key west lime pie

Meillä on viime viikot juhlittu juhlaviikkoja, kun koko jengi täytti vuosia ja kahden viikon sisällä oli kolmet isommat pirskeet ja parit extravierailut päälle. Täytekakkua ei juhlapöydässä nähty tänä vuonna lainkaan, vaan se korvattiin mm. Key west lime piella. Tämä limepiiras olikin ykköshyvä juhlatarjottava, helppo ja maukas, tosin ulkoasu vähän oli hakusessa, kun piiras jäi irtopohjavuoan reunoihin kiinni ;)

KEY WEST LIME PIE

n. 3dl digerstivemurskaa
100g sulaa voita
4 keltuaista
1 tlk kondensoitua maitoa
1 dl limemehua
raastettua limen kuorta

Tee digestivemurskasta ja voista taikina, jonka taputtelet irtopohjavuoan / piirakkavuoan pohjalle. Paista pohjaa 175 asteisessa uunissa noin 5 minuuttia. Sekoita keltuaiset, kondensoitu maito, limemehu ja kuoriraaste, kaada pohjan päälle ja paista uunissa reilut 15 minuuttia.


2 kommenttia:

  1. Minkä kokoinen vuoka teillä on ollut käytössä? :)

    VastaaPoista
  2. Mä tein kahen kokoiseen vuokaan, nyt en muista mittoja, olisiko toinen noin 20cm ja toinen 26cm, mutta tein siihen isompaan tuon puolitoistakertaisena, eli tuo reseptin määrä siihen pienempään.

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...