tiistai 20. marraskuuta 2012

Välipalapatukat

Viimeinkin sain aikaiseksi postata meidän tämän syksyn suosikin, Nigellan välipalapatukat. Nämä toimii aamu-, ilta- ja välipalana, kiireisenä duunipäivänä korvaan näillä myös lounaan ;) Ja kerralla kannattaa tehdä isompi satsi, lasipurkissa nämä vaan mehevöityy entisestään. Ihan parhautta.

VÄLIPALAPATUKAT

1tlk kondensoitua maitoa
6dl kaurahiutaleita
75g kookoshiutaleita
50-75g kuivattuja karpaloita
50-75g rusinoita
125g siemenseosta
125g suolattomia maa-tai cashewpähkinöitä

Kuumenna uuni 130 asteeseen, vuoraa vuoka (23x33) leivinpaperilla (Nigella käskee öljyämään, mutta ainakin mulla seos tarrasi turhan tiukkaan, joten leivinpaperi toimii paremmin). Lämmitä kondensoitu maito kattilassa, sekoita muut ainekset joukkoon ja kaada seos vuokaan. Tasoittele tasaiseksi ja paista uunissa noin tunti. Anna jäähtyä hetki ja leikkaa sitten paloiksi /patukoiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...