tiistai 17. huhtikuuta 2012
Ricottapasta
Tän reseptin nimi vois olla myös maailman nopein herkkupasta. Koko setti valmistuu muutamassa minuutissa, kiitos tuorepastan lyhyen keittoajan ja simppelin kastikkeen. Kun kyseessä on pikaruoka, niin se on nautittava myös pikana, ainakaan musta ei lämmitetty versio toiminut lainkaan. Mutta just tehtynä sitäkin parempaa ;)
RICOTTAPASTA
300g tuorepastaa
purkki ricottaa
pieni punasipuli
7-8 kirsikkatomaattia
2-3 kourallista silputtua rucolaa
1/2 kourallista silputtua basilikaa
2 rkl oliiviöljyä
reilusti suolaa ja mustapippuria
pinnalle herkullista pecorinoa tai parmesania
Keitä pasta, sekoita sillä välin kaikki kastikeainekset keskenään. Kaada kastike pastan joukkoon, sekoita varovasti, raasta juusto pinnalle ja nauti!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti