tiistai 17. huhtikuuta 2012

Ricottapasta


Tän reseptin nimi vois olla myös maailman nopein herkkupasta. Koko setti valmistuu muutamassa minuutissa, kiitos tuorepastan lyhyen keittoajan ja simppelin kastikkeen. Kun kyseessä on pikaruoka, niin se on nautittava myös pikana, ainakaan musta ei lämmitetty versio toiminut lainkaan. Mutta just tehtynä sitäkin parempaa ;)

RICOTTAPASTA

300g tuorepastaa

purkki ricottaa
pieni punasipuli
7-8 kirsikkatomaattia
2-3 kourallista silputtua rucolaa
1/2 kourallista silputtua basilikaa
2 rkl oliiviöljyä
reilusti suolaa ja mustapippuria

pinnalle herkullista pecorinoa tai parmesania

Keitä pasta, sekoita sillä välin kaikki kastikeainekset keskenään. Kaada kastike pastan joukkoon, sekoita varovasti, raasta juusto pinnalle ja nauti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...