lauantai 14. huhtikuuta 2012

Jauhelihacannelonit



Tein jo tovi sitten ihania kesäkurpitsa-pinaatti-ricottacanneloneja ja cannelonputkia jäi siitä yli, joten jotain käyttöä niille piti keksiä. Tällä kertaa täytteenä oli jauhelihaa ja kastikkeena perus juustokastike, tosin iisimpänä versiona. Hyvin toimi ja oli superherkullista, kannattaa siis kokeilla!


JAUHELIHACANNELONIT

400g paistijauhelihaa
1-2 porkkanaa karkeana raasteena
sipuli
purkki yrttimaustettua paseerattua tomaattia
yrttejä
valkosipulia
mustapippuria
puoli pakettia cannelonputkia

juustokastike:
4 dl maitoa
1 1/2 rkl maissitärkkelystä
2 dl juustoraastetta esim. mozzarella tai emmental
suolaa

Kuullota sipulit pannussa, paista jauheliha. Lisää pannuun porkkanaraaste ja valkosipuli, kääntele hetki. Mausta yrteillä ja mustapippurilla, kaada joukkoon purkki yrteillä maustettua paseerattua tomaattia, anna porista miedolla lämmöllä kymmenisen minuuttia. Voitele vuoka ja täytä cannelonputket jauhelihakastikkeella.

Sekoita kattilassa kylmä maito ja maissitärkkelys, kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen.  Ota pois levyltä ja lisää juustoraaste ja suola. Kaada juustokastike cannelonien päälle, paista 200 asteisessa uunissa noin 20-30 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...