Mulla on pitkään ollut joku nihkeys kanaa kohtaan eikä se vieläkään ole ensimmäisenä kokkauslistalla, mutta päätin kuitenkin viimein tehdä näitä pitkään mielessä pyörineitä kanafileitä. Täytteeksi näihin toimisi periaatteessa mikä vaan, tällä kertaa mentiin iisisti juustoilla, basilikalla ja sitruunapestolla.
JUUSTOBASILIKATÄYTTEINEN SITRUUNAINEN KANAFILEE
paksuja broikkufileitä
juustoraastetta
mozzarellaa
basilikaa
sitruunapestoa
Ota fileet huoneenlämpöön puoleksi tunniksi. Leikkaa terävällä veitsellä mahdollisimman iso tasku fileisiin. Sekoita juustoraasteesta, basilikasta, pieneksi silputusta mozzarellasta ja sitruunapestosta mössö, täytä sillä fileet. Paista pannulla väri pintaan, pienennä lämpöä ja paista kypsiksi. Lisukkeeksi toimii loistavasti kuskusherkku ja salaatti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti