maanantai 26. maaliskuuta 2012

Aurinkoa!


Sawadee! Ihana loma Aasian auringon alla on ohi, mutta tässä hieman ruokamatkaa ja - tunnelmia. Matkalla söin ihania herkkuja (miten mä rakastankaan thaikkukeittiötä), harvan maltoin edes kuvata, tässä kuitenkin muutamia.Onneksi valtaosa ihanista herkuista onnistuu myös himassa, kunhan vähän jaksaa metskata tarvikkeiden ja tahnojen kanssa. Esimerkiksi Pad thain (yllä olevassa kuvassa munakaskuorella), Tom Yamin, Tom Kha Gain, gashewpähkinäkanan ja vihreä curryn ohjeet löytyvät täältä Tähdestä.


Ja varmasti lisää thaikkureseptejä on tulossa, moneen makuun tuli taas ihastuttua. Niihin palataan myöhemmin, nyt nautitaan ihanasta valosta ja auringosta!

2 kommenttia:

  1. Voi ihana Thaimaa! Vain kaksi kertaa olen siellä päässyt käymään, mutta toivottavasti matkoja on vielä edessäpäin. Minä ainakin otan ilolla vastaan thairuokareseptejä niin paljon kuin niitä vain ehdit suoltamaan...:D

    VastaaPoista
  2. Thaimaa on ihana, voisin matkata sinne aina ;) Yhden lomatuliaisreseptin ehdinkin jo postaamaan, lisää on luvassa jahka ehdin kokkaamaan ;) Ja tietysti kannattaa kokeilla nuo tässä postauksessa mainitut vanhat reseptit. Kannattaa myös käydä tykkäämässä Tähdestä myös facebookissa (https://www.facebook.com/laurantahti ), sinne nostelen reseptejä tiuhempaan tahtiin kuin tänne. Aurinkoa takatalvesta huolimatta!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...