keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Tomaattinen kanapata

Nyt pakkuu sellaiset pakkaset ja talvi muutenkin tuntuu ottavan koville, joten tarvitaan lämmintä ja voimaa-antavaa ruokaa, joka syntyy vähällä vaivalla. Tämä kanapata on juuri sellaista; yksinkertaista ja helppoa, lämmintä ja hyvää. Yrttejä vaihtamalla ja mausteita varioimalla saa erilaisia versioita, mutta tämä perusohje toimii loistavasti tällaisenaankin. Lämpöä!

TOMAATTINEN KANAPATA

4 broilerin rintafilettä
10-15 pientä perunaa
2 sipulia
5 valkosipulinkynttä
n. 700g tomaattimurskaa (yrteillä, chilillä ja valkosipulilla maustetut sopii hyvin)
6-8 dl kanalientiä
persiljaa
sitruuna
mustapippuria
suolaa
chiliä

Paloittele kana ja paista se pienessä öljyssä kasarissa. Lisää paloitellut perunat, sipulit, valkosipulit ja paista niitä hetki. Kaada sekaan tomaattimurska ja kanaliemi, anna porista noin tunti. Kun perunat ovat kypsiä, mausta persiljalla, sitruunalla (puristin liki kokonaan mehuksi, muutama siivu vaan koristeesi), pippurilla, suolalla ja hippusella chiliä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...