keskiviikko 7. heinäkuuta 2010
Katkaraputahna
Oi, ihana kesä, ihan parhautta. Ja mitä herkkuja.. Jossain vaiheessa kun ehdin istua koneella (ehkä joskus sadepäivinä), niin blogaan kaikista ihanista kesäherkuista, mutta nyt pikaisesti tämän hetken hitti. Juhannuksena ystäväni Linda tarjosi uusien perunoiden kupeessa aivan totaalisen ihanaa katkarapumössöä, jota tänään testasin myös himakeittiössä. Tahna on iisi pyöräyttää mökkiolosuhteissakin ja riittää vaikka pelkästään uusien perunoiden kanssa. Itse tarjosin lisäksi savukalaa ja salaattia, toimi loistavasti!
KATKARAPUTAHNA
1 prk creme fraiche (tai kaksi, jos et käytä kermaviiliä)
1 prk kermaviiliä
1 pss pakastekatkarapuja
1 punasipuli
tilliä
pippuria
sitruunamehua
suolaa
Sulata katkikset, pilko sipuli pieneksi ja sekoita kaikki mössöksi. Anna maustua jääkaapissa hetki. Nauti!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti