keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Blenderin uudet vaatteet

Tää ei oo yhtään mua, mutta pakko postata kerrankin tällainen piperrysjuttu. Mulla on siis pitkään ollut ongelmana (joopajoo, nää ongelmat on aina välillä tätä luokkaa..) se, että mun lahjuksena saatu blenderi ei sopinut sisustukseen ja siksi sitä oli pakko säilyttää komerossa. Ja sehän johti siihen, ettei sitä käytetty ikinä.

Tuskailin tätä majorluokan ongelmaani visualistiystävälleni, joka toimitti loman ajan meidän kodin talkkarin virkaa. Hän keksi, että josko peittäisi karmaisevan punaisen jollakin hauskalla kuosilla ja decoupage lakalla. Viikonloppuna siivousta pakoillessani ryhdyin viimein toimeen, tosin ensin maalasin blenderin sellaisella valkoisella kivimaalilla pariin kertaan (tuli ihan kamala), sitten päällystin valkoisella servetillä ja decoupage lakalla (edelleen kamala). Viimein löysin kaapinpohjalta kauniit Taika-servetit ja lätkin ne pintaan lakan avulla. Ja lopputulos oli, jos ei nyt huippuihana, niin ihan välttävä. Ainakin entisen chillipunaisen voittaa 6-0.

Nyt on siis blenderillä uudet vaatteet, sopii sisustukseenkin, enää pitäisi löytää hyviä reseptejä. Anyone?

3 kommenttia:

 1. OuJEEEE! Se on hiano! Hyvä että teit sen itse, melkein jo tartuin lakkaan ja servetteihin sielä ollessani, mutta se tuntui jotekin riskipuuhalta...!

  Niin sinnehän voi tunkea ihan mitä vaan, jogurtti + hedelmä + joku pähkinä tms. Mä tein kerran eksoottista pinaatti + lime + avokado + inkivääri + omenamehu -smoothieta... Aika hippiä, mutta myös aika vinkeän makuista! Ja siis terveellistä, tietysti... :)

  VastaaPoista
 2. Tosi hieno!
  Siivouksen pakoileminen on siksi erityisen kannatettavaa, että se johtaa usein upeisiin lopputuloksiin.

  VastaaPoista
 3. Visualisti: Mulle jotenkin jäi kummittelemaan toi sun idea, oli pakko kokeilla. Ja jos olisi edes hitusen uhrannut suunnitteluun, niin lopputulos olisi voinut olla siistimpi, mutta menee noinkin.

  Veera: Mulla yleensä siivouksen pakoilu johtaa ähkyyn (irtokarkkisäkin ja naistenlehtivuoren kanssa linnoittautuminen sänkyyn) tai törkeisiin visalaskuihin (kaupungille karkaaminen ja ajankuluttaminen kaupoissa), tällä kertaa onneksi lopputulos oli kivuttomampi ja kivempi ;)
  Ja mahtia, että viimeinkin blogger antoi armollisesti sun kommentoida mun blogia ;)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...