keskiviikko 11. marraskuuta 2009

Tonnikalakolmioleivät


Kolmioleivät on ihanaa pikkunaposteltavaa ja toimii ne vaikka lounaseväinäkin. Olen tehnyt vaikka millaisia leipiä, mutta nämä tunaleivät ovat kuitenkin suosikkeja. Näitä on tehty synttärijuhliin, iltapalaksi, eväsleiviksi ja nyt myös isänpäiväaamiaiselle. Ja aina toimii ;)

TONNIKALAKOLMIOLEIVÄT

täysruisleipää
tonnikalaa
kevyt majoneesia
suolakurkkua
kirsikkatomaatteja
fetaa
salaattia
punasipulia

Sekoita tonnikala ja majoneesi tahnaksi, mausta mustapippurilla. Kokoa leivät; tonnikalatahnaa reilusti, salaatti, suolakurkkusiivut, kirsikkatomaattisiivut, fetapalat, punasipulit. Leikkaa kolmioiksi ja nauti! Maku paranee hetken jääkapissa maustumisen jälkeen.

2 kommenttia:

  1. tämmöset on kyllä niin mukavia.. itte suosin majoneesin kohdalla vaan sulatejuustoa.

    VastaaPoista
  2. Hyvä tärppi, pitääkin kokeilla, sulatejuusto voisi toimia. Tämmöset leivät ja itse asiassa kaikki muukin napostelutyyppinen ruoka on niin jees.

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...