keskiviikko 18. marraskuuta 2009
Kananuudelikeitto
Flunssan ja kylmyyden karkoitukseen toimii aina kanakeitto. Mun ehdoton suosikki on Chiang Mai -keitto, mutta lapset tykkää enemmän peruskanakeitosta. Tällä kertaa tein yhdistelmän, maustepuoli viittaa taas vahvasti Aasiaan, mutta maku on kuitenkin miedompi kuin tuossa Chiang Maissa. Hyvää oli ja kaikki tykkäsi. Se täytyy sanoa, että normaalisti keitot vaan paranee uudelleenlämmitettyinä, mutta tämä muuttui muhennokseksi, nuudelit kun imaisivat kaiken liemen.
KANANUUDELIKEITTO
400g maustamattomia broilerin rintafileitä
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
inkivääriä raastettuna
porkkanaa
paprikaa
vihreää currytahnaa
500 ml kookosmaitoa
5dl kanalientä
3rkl kalakastiketta
1 rkl soijaa
mustapippuria
kurkumaa
nuudelia
Paloittele broileri ja ruskista kattilassa pienessä määrässä öljyä. Lisää sekaan paloitellut sipuli, valkosipuli, porkkana ja paprika, kuullota niitä hetki. Kaada joukkoon kookosmaito ja kanaliemi, anna porista hetki. Mausta currytahnalla, kalakastikkeella, soijalla, inkiväärillä, pippurilla ja kurkumalla. Lisää lopuksi joukkoon kypsät nuudelit. Koristele vaikkapa kevätsipulilla ja korianterilla.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
HYI ÄLLLÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!!!
VastaaPoistaIhanaa!! TOSI HYVÄÄ!! Tein sitä mutta näyttää ÄLLÖLTÄ!!
Jep, ällöltä näyttää, mutta niin kovin hyvää ;)
VastaaPoista