lauantai 18. huhtikuuta 2009
Lohivuohenjuustopasta
Jyrki Sukula on joskus sanonut, että kala on parasta pikaruokaa. Se on täysin totta, varsinkin kun yhdistää kalan toiseen nopeaan eli pastaan. Tämänkin ruuan valmistamisessa meni noin 15 minuuttia.
Idea kastikkeeseen lähti tortillavuoassakin käytetystä tomaattivuohenjuustoruokakermasta (huh, mikä sana..), kuten aiemminkin olen postannut, lohen ja vuohenjuuston yhdistelmä on loistava.
LOHIVUOHENJUUSTOPASTA
lohta
punasipulia
tomaattivuohenjuustoruokakermaa
kalaliemikuutio
kirsikkatomaatteja
vuohenjuustoa
mustapippuria
suolaa
tricolori-kasvisspaghettia
Paista lohi ja sipulit, kaada sekaan ruokakerma ja paloiteltu kalaliemikuutio. Pilko kirsikkatomaatit ja vuohenjuusto, sekoita ne kastikkeen joukkoon. Kaada valmis kastike aldenten spaghetin päälle, raasta pinnalle parmesania ja nauti.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti