lauantai 4. huhtikuuta 2009
Hampurilaisia
Juhlien jälkeinen päivä on omiaan hampurilaisherkutteluun. Tässä nopea hampurilaisohje, versioida voi mielen mukaan. Pihveihin hain ideaa Käpykakku selän alla -blogin hampurilaispihveistä, kastiketta en oikein löytänyt mistään, joten sotkin vain majoa ja paprikajauhetta (ei sellaista meiran mautonta, vaan maustekaupan herkkua). Hyvää tuli ja ateria toimi täydellisesti rankan viikon (ja juhlien jälkeisen olotilan ) paikkaamiseen.
HAMPURILAISET
paistijauhelihaa
keltuainen
mustapippuria
paprikajauhetta
suolaa
worcestershire-kastiketta
cheddar-juustoa
tomaattia
jääsalaattia
suolakurkkua
majoneesia
paprikajauhetta
hampurilaissämpylöitä
Sekoita pihvitaikina jauhelihasta, keltuaisesta ja mausteista. Paista pihvit pannulla keskilämmössä, käytä sämpylät uunissa ja kokoa hampurilaiset. Tällä kertaa kastikkeena paprikamajoneesi. Nam!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Näyttää herkulliselta!
VastaaPoistaHyviä olivat, toimivat tarkoitukseensa. Kävin ostamassa juuri uuden grillin, nyt odottellaan sopivaa säätä, että päästään tekemään hampurilaisia ja muita herkkuja grillissä.
VastaaPoista