keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Sitruunainen pinaattipasta


Viime postauksessa hihkuttiin auringonpaistetta ja tulevaa kesää, mutta kylmä ja sateinen toukokuu on näkynyt myös kokkauksissa; kepeiden kesäherkkujen sijaan on vaadittu lämmintä voimaruokaa. Ja mikä olisikaan iisimpää, kuin nopea pasta. Tällä kertaa pannuun päätyi vähän kaikkea mitä kaapista löytyi ja siitä syntyi nopea sitruunainen pinaattipasta. Kannattaa kokeilla, toimii myös aurinkoisemmallakin säällä :)

PINAATTIPASTA

500g pinaattia
1-2 sipulia
3-5 valkosipulinkynttä
öljyä
3-4 dl kermaa
1 sitruuna
1 kasvisfondikuutio
suolaa
mustapippuria
gashewpähkinöitä
500g tagliatellea

Keitä pasta ohjeen mukaan. Kuullota sipulit ja valkosipulit öljyssä, lisää pinaatti, paista hetki. Lisää kerma ja kasvisfondi, anna porista hetki. Purista sitruunan mehu, mausta kastike suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla. Sekoita pastan joukkoon, lisää reilusti gashewpähkinöitä ja raasta pinnalle hyvää parmesania.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...