Taste of Helsinki käynnistyi torstaina ja kävin paikalla heti ensimmäisenä päivänä. Konseptina Suomen suurin guormetruokatapahtuma on mainio ja telttakylä Musiikkitalon kupeessakin toimi, vaikka välillä piiskasi sade ja tuuli. Ruokia oli tarjolla huimasti ja vain osa ehdin testata.
Pitkästä menusta arvoin testiin Ravintola Olon lohen, Murun karitsatuoremakkaran ja tietenkin Gaijinin grillatun possunkyljen. Kaikki olivat herkullisia ja oivaltavia, tosin ei mitenkään päräyttäviä. Seurueessa maisteltiin mys Smörin mozzarellaa, Bistro O matin haukiburgeria ja Demon possunposkea.
Ylitse muiden oli ehdottomasti Ravintola Juuren suolakaramellikakku, joka oli tai-vaal-lis-ta. Tai-vaal-lis-ta.
Mites ois, jos yrittäisit väsäillä kotona vastaavaa suolakaramellikakkua? :) Reseptiä kaipaisin!
VastaaPoista