maanantai 2. elokuuta 2010
Terävähampainen hai-pasta (eli lohipasta)
Aurinkoa! Tässä on lomailtu viime viikot niin tiiviisti, ettei ruokaa ole tullut laitettua lainkaan, sitä vastoin muiden herkkupöydissä on kyllä istuttu. Viikonloppuna viimein palattiin kotiin ja olipa kotoisaa, kun heti tänään pöydän ääressä istui joukko isoja ja pieniä ihanaisia. Mä niin rakastan, kun on iso seurue koolla pöydän ääressä. Ruuaksi tuli tehtyä pikaista lohipastaa, vaikka alunperin kaavailin ihania juustotäytteisiä lihapullia eilisen lihapullakeskustelun innoittamana. Lohipasta, tai niin kuin meidän lapset tätä kutsuvatt terävähampainen hai -pasta, oli kuitenkin nopeampi valmistaa, joten tänään herkuteltiin tällä. Ehkä ne lihapullatkin vielä valmistuvat, jahka tässä pääsee taas kotiutumaan keittiöön.
LOHIPASTA (isolle jengille)
pussi nauhapastaa
kaksi pakettia lohisuikaleita
2 sipulia
pieni kesäkurpitsa
purkki kookosmaitoa (voi käyttää myös ruokakermaa, jos kookosmaito ei maistu)
suolaa
pippuria
limemehua
(chilirouhetta pienesti)
Keitä pasta. Kuullota sipuli, nakkaa sekaan pieniksi paloiteltu kesäkurpitsa, paista hetki. Lisää lohisuikaleet, kypsytä pannulla ja lopuksi lisää kookosmaito / kerma. Anna porista hetki ja mausta. Kaada kastike pastan sekaan, raasta pinnalle parmesania, nauti iloisessa seurassa!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti