Ihan mahdottomaksi menee tämä elo, kun ei enää ikinä ehdi blogata. Toukokuu tuntuu olevan samanlainen kuin joulukuu, kaikenmaailman esityksiä ja juhlia joka ilta ja jotenkin tuntuu, että maailma pitää saada valmiiksi ennen lomia. Välillä tämän kaiken keskellä pukkaa raju väsymys ja silloin pitää saada voimaruokaa. Tämä pasta on hyvä sellainen, pasta ja vuohenjuusto tuovat aina hyvän mielen. Muokkasin hieman Otetaan ensin puoli kiloa voita -blogista löytämääni ohjetta (siis tungin sen vuohenjuuston mukaan), herkkua oli.
KANA-TOMAATTI-VUOHENJUUSTOPASTA (kattilallinen)
pussi pastaa
500 g broileria (esim. rintafileitä pieniksi paloiteltuna)
2 sipuli
4 valkosipulinkynttä
2 rkl soijakastiketta
2 tl sitruunapippuria tai mustapippuria myllystä
2 tl hunajaa
4 rkl tomaattipyreetä
4 dl ruokakermaa
kirsikkatomaatteja puolitettuina
vuohenjuustoa paloina
basilikaa (myös muita yrttejä)
parmesaania lastuina
Ruskista broikkupalat kuumassa pannussa. Silppua sipulit ja lisää ne pannuun. Lisää muut ainekset ja anna maustua miedolla lämmöllä sen aikaa kun pasta valmistuu (vuohenjuustot voi laittaa myös ihan viimeiseksi, ettei ne ehdi sulaa liikaa). Joukkoon voi lorauttaa myös vähän balsamicoa ja tarpeen mukaan myös suolaa.
Keitä pasta, kasaa annos lautaselle ja parmesania päälle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti