maanantai 21. syyskuuta 2009

Sitruunainen kanapullapasta


Mulla jäi jotenkin himo viimeksi postaamani thaikku kanapullakeiton makuun, joten nyt piti kokeilla samaiset pullat pastan kanssa. Tämäkin yhdistelmä toimi, tosin kastike olisi kaivannut pientä viilausta. Hyvää oli silti, himo kanapulliin jäi tosin edelleen ;) Maun lisäksi eniten olen innoissani tuosta lihapullien pikaisesta ja kepeästä valmistumisesta, toi keittopuuha on jotenkin hauskaa. Onneksi huomiseksi on luvassa luomulammasjauhelihalähetys, pian siis kokkaillaan lammaspullia ja souvlakia.

SITRUUNAINEN KANAPULLAPASTA

lihapullat:
500g broilerin jauhelihaa
kevätsipulia / sipulia
1 sitruunan kuori raastettuna
pala inkivääriä raastettuna
chiliä (käytin Chili Explotionia)
mustapippuria
suolaa

kastike:
sipulia
kermaa
raastettua sitruunankuorta
sitruunamehua
chiliä
suolaa
sokeria

Pyörittele pieniä pullia ja keitä ne kypsiksi (3-5min) kanaliemessä. Kuullota sipuli, kaada kerma pannulle ja mausta. Kaada kypsät lihapullat joukkoon, anna maustua hetki, tarjoile pastan ja tuoreen parmesanraasteen kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...