sunnuntai 5. heinäkuuta 2009

Fajitas


Tänään oli pyykkäys- ja pakkauspäivä, joten ruuanlaittoon ei jäänyt juurikaan aikaa. Väsäsinkin nopeasti kokoon fajitaksia, ne on niin helppoja ja kaikki saa täyttää miten haluaa. Ystäväni Linda on varsinainen fajitas-taituri, mutta Lindan rokatessa Ruisrockissa, oli tyydyttävä oman keittiön fajitaksiin. Hyvältä maistuivat, olivat helppoja ja nopeita tehdä, juuri sopivia pyykkäyksen ja pakkauksen lomassa nautittaviksi. Näiden fajitasten myötä tämä keittiö hiljenee hetkeksi, huomenna lähdetään ansaitusti lomalaitumelle. Jihaa!

FAJITAS

tortillalettuja

täytteenä:
broilerin rintafileitä (mausta grillissä tai pannulla paistetut fileet paprikajauheella, pippurilla ja suolalla, viipaloi)
paistettua paprikaa ja sipulia (näitäkin saa maustaa esim. chilillä tms)
maissia
salaattia
kurkkua
tomaattia

kastikkeina:
creme fraichea
salsaa
cheddarkastiketta

GUACAMOLE

2 avokadoa
sitruunamehua
1 tomaatti
1 sipuli
mustapippuria
tabascoa

Muussaa avokado, mausta sitruunamehulla. Pilko sekaan tomaatti ja sipuli, lisää mausteet. Laita avokadon kivet tahnan sekaan ja anna maustua vähintään puolituntia. Poista kivet, dippaa nachoilla tai laita fajitaksen täytteeksi.

Ja vielä lisäys näin jälkikäteen, Jokapäiväistä Leipää -blogin Jams antaa loistavat ohjeet tortillalätyn taitteluun, vilkaiskaapas täältä.

1 kommentti:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...