KANANUGGETIT
maustamattomia broilerinfileitä
rasvatonta maustamatonta jugurttia
limemehua
paprikajauhetta
suolakeksejä
täysjyvämuroja (Kelloggs special K tms)
korppujauhoja
Leikkaa broikkufileet paloiksi (esim. pitkät paksut suikaleet toimisi hyvin), laita kulhoon. Kaada päälle jugurttia niin, että kananpalat peittyvät. Mausta limemehulla ja paprikajauheella. Sekoita hyvin, peitä kannella ja anna marinoitua jääkaapissa yön yli.
Jauha suolakeksit ja murot karkeaksi jauhoksi, kaada sekaan korppujauhoja. Pyörittele marinoidut kanat jauhossa. Mä paistoin kanoja hetken pannulla ja laitoin sitten uuniin, mutta ne voi laittaa myös suoraan pellille ja uuniin. Joka tapauksessa kanoja kannattaa paistaa 200-225 asteessa niin, että saavat väriä.
Tarjoa erilaisten dippien tai majoneesien kanssa. Meillä nämä meni ihan arkipäivällisestä, mutta helposti näitä tekisi illanistujaisiin tai buffetpöydän lisukkeeksi.
Hassua, mulla on myös kummitellut tuo Pastanjauhajien nuggettiohje jo jonkin aikaa, en ole vaan saanut aikaiseksi kokeilla. Lauri nimittäin rakastaa kananuggetteja, kuten varmaan aika monet lapset.. Menee kokeiluun!
VastaaPoista