keskiviikko 6. toukokuuta 2009

Kana-kuskussalaatti


Nyt on ihanien kevyiden salaattien aika. Tämän salaatin idean sain ystävältäni Kaisalta, joka tarjoili vähän samantyyppistä salaattia kerran lounastapaamisella. En muistanut tarkkaa ohjetta, joten sovelsin sitä fiilispohjalta ja hyvää tuli (kuva ei lainkaan anna oikeutta salaatin herkullisuudelle!). Tämä on testattu niin illanistujaisten ruokana kuin grillibuffeen lisukkeenakin ja aina toimii. Ja mikä parasta, salaatti on syötävää myös myöhemminkin, yleensähän salaatit ovat hetken herkkuja ja nahistuvat heti, mutta tätä kelpaa nautiskella seuraavana päivänäkin. Ja toimii tämä salaatti myös piknikeväänäkin, varsin ruokaisana sellaisena.

KANA-KUSKUSSALAATTI

jäävuorisalaattia
rucolaa
basilikaa
hunajamelonia
täysjyväkuskusia
kevätsipulia
mozzarellaa
kanaa
Rajah currytahnaa

kastike:
Maille vanhanajansinappia
öljyä
hunajaa
mustapippuria
vettä
sitruunamehua

Keitä kuskus ja anna jäähtyä. Paista kanat, mausta currytahnalla ja anna jäähtyä. Revi salaatit ja yrtit, pilko muut ainekset, sekoita kuskus ja kana sekaan. Sekoita kastikeainekset ja kaada salaatin joukkoon.

2 kommenttia:

  1. Löysin blogisi Pastanjauhajien piknikhaasteen kautta, onpas täällä paljon kivoja ideoita! Tuo Rajahin currytahna käy muuten erinomaisen hyvin bataattisosekeiton mausteeksi, kannattaa kokeilla!

    -Loulou

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa Loulou!

    Ja kiitos vinkistä, sekä Rajahin currytahna että bataattikeitto on molemmat suosikkejani, en vaan ole koskaan keksinyt yhdistää niitä, täytyykin kokeilla!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...