sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Vuohenjuustolohivuoka


Vuohenjuusto on ollut pitkään mun lemppari ja tungen sitä kaikkiin mahdollisiin ruokiin, epätoivon hetkinä syön ihan blanconakin.Viimeisin ihastukseni on lohen ja vuohenjuuston maukas liitto, ja niinpä kokeilin vakiolohivuokaamme vuohenjuustotäytteellä. Combo oli onnistunut, lisukkeeseen olisi voinut keksiä lisääkin makua. Jos vuohenjuusto ei uppoa, niin samainen vuoka on testattu myös yrttituorejuustolla, miksei täytteenä voisi olla myös fetatahnaa, pippurituorejuustoa tai vaikkapa aurinkokuivattuja tomaatteja ja tuorejuustoa.

VUOHENJUUSTOLOHIVUOKA

pala lohifilettä
maustamatonta tuorejuustoa
vuohenjuustoa
sitruunapippuria
suolaa
limemehua

peruna-sipuli-kasvissekoitusta
ruokakermaa
yrttisuolaa
currya


Kaada perunasipulikasvissekoitus vuokaan, mausta ruokakerma mielen mukaan (itse käytin yrttisuolaa ja currya). Sekoita tuorejuusto ja paloiteltu vuohenjuusto tahnaksi. Leikkaa lohifileeseen tasku keskiruodan molemmin puolin, täytä tasku tahnalla ja sulje se hammastikuin. Laita täytetty lohifilee nahkapuoli alaspäin perunasipulikasvisseoksen päälle ja paista 200 asteessa vajaa tunti.

1 kommentti:

  1. Varmasti hyvää! Mä olen joskus tehnyt samantyyppistä, lohta minkä päälle tuli vuohenjuustoa ja pekonia..

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...